Deppideppi

När man känner sig lite sorgsen och skickar sms som man borde ha hållit på och när känslorna är för tydliga och allt känns förvirrat och musiken är så deppig och serierna så ytliga och när man ser att playlisten man gjorde för ett par månader sen har råmånga följare och om dom bara visste alla tårar bakom de där sångerna. När man dricker lättglögg och önskar sig sömntabletter, eller nåt som dämpar det jobbiga och men vet att det kommer kännas bättre i morgon för det gör det alltid. Men allt man vill ha är utom räckhåll, eller förlorat, eller borttappat, eller smutsigt, eller bara helt fel, och dom som är rätt är i andra lägenheter eller städer och barnen sover och man är ba ensam.

Hatar detta ibland.

Nu ska jag se sista avsnittet av six feet under. Bara för att få lipa lite mer.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Deppideppi

 1. k skriver:

  når man nettopp har smset med en gutt (man har blitt enig med om at man aldri skal snakke med igjen fordi man har sagt så mange fula saker til hverandre og det aldri kan bli ok igjen) fordi det har hendt noe merkverdig som bare han som er i denne situasjonen med deg akkurat nå, kan forstå, og man skrattar lite sådär tillsammans på sms, samtidig som man vet at det er siste gangen man har noe med hverandre å gjøre. da er den spillelisten også ganske fin å ha.

 2. Fransyskan H skriver:

  Âh. Och just sista avsnittet Six feet under innehâller detta och allt det andra. Ett riktigt litet mästerverk. Livet. Upp och ned och skit i sömntabletterna! Allt gott.

 3. jessie skriver:

  Åh, jag vet hur det kan vara. Kram och kärlek till dig!

 4. Malin skriver:

  Känner igen mig i precis allt förutom barnen då.

 5. Carina skriver:

  Men gud, du och jag lever i samma känslor bara att du har flyttat och känner allt det där jag är livrädd för. Önskar att all smärta får bytas ut till glädje för dig. Hur klarar du allt? Hur ska jag klara allt?

 6. Linda skriver:

  Stor kram till dig! Och som du skriver; det känns alltid bättre nästa dag. Alltid.

 7. Fröken Luisa skriver:

  …när man svarar lite för vasst och när man hatar andra som har det man vill ha som man i vanliga fall unnar dem och när man dessutom missar tåget..ähhh jag vet också hur det kan vara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s