Onsdag.

Man går upp på morgonen som man brukar göra, duschar, tvättar håret, sminkar sig, klär på sig, sätter i glass-örhänget precis som varje morgon. Man tittar sig i spegeln och ser det man brukar se, man går till köket och hoppar över frukosten som man börjat göra. Kollar telefonen som inte har nåt god morgon-sms som det brukade ha. Man går till jobbet och gör sitt bästa för att klara av nio timmar av fejk och längtar tills man kommer hem så man får sova bort resten av dygnet och somna utan det är smset som frågar hur ens dag har varit. Sen börjar det om igen.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Onsdag.

 1. IK skriver:

  Tomas Ledin ”500 dagar om året”..
  Du har tagit många av de svåraste stegen redan och verkar ha ordnat det bra. Det verkar också som om du har vänner, var rädd om dem och dig själv. Gör små förändringar åt gången, börja med frukost igen. Träna hade du ju börjat med, ta upp det igen om du pausat. Du behövs på banan, och det är roligar att vara där än vid sidan av!

 2. AMO skriver:

  Precis som IK säger jag börja med frukost igen! Jag brukade nästan alltid skippa den, tills jag insåg att det var precis vad jag behövde för att orka hela dagen! Heja dej! Kram

 3. rebebeb skriver:

  Ja heja heja heja dig! Jag ger också ett tips nu, men ifall du blir pressad av det så bara skit i’t! Jag själv i alla fall, upplever att jag vid hemska perioder i mitt liv när jag har svårt att lämna sängen och bara vill kolla på Glee hela dagen och genomlida huvudvärken… att jag bara måste börja. Som du gör. Men jag börjar med en promenad. Har jag bara lämnat huset och tagit den, så har dagen börjat. Jag har mötts av ljus, av kyla och av friska steg och det är givande för mig att engagera kroppen när sinnet inte engagerar nog. En promenad, sen in till varm frulle. Kanske kan det kännas skönt för dig också och hur som helst grejar du motgångarna! Och det fina? När de är över är de över. När den jobbiga dagen är över, så är den över. Heja dig!

 4. Jeanette skriver:

  Hej.
  Hur har din dag varit?

  🙂

 5. kontorista skriver:

  Hoppas du haft en ok dag iallafall. Det blir bättre. Be nån kompis höra av sig och kolla läget morgon och kväll. Brukar rätt snart ge upphov till galghumoristiska morgnar…

 6. M skriver:

  Alltså,
  Jag dök in på din blogg av en slump i somras o fascinerades av dina ungar o dina fina fantastiska bilder. Nu ser jag dig på stan ibland, får lite starstruck å undrar om du vet allt jag vet om dig, din blogg är ju offentlig, eller vet jag något om dig?
  Dina beskrivningar är så pricksäkra, precis så är min onsdag också.
  Ja, det var väl allt.

 7. Jennie skriver:

  ajajaj. det ondaste ontet är det man har i själen.

 8. jennü skriver:

  hur skulle morgondagen kännas om alla vi som läser din blogg satt som små fåglar hela dagen på dina axlar och småpratade och kanske kunde få dig att skratta? prova att låtsas att det är så och se vad som händer.

 9. Kerstin skriver:

  Klockan är nu 06:19….det är torsdagsmorgon och lite småruggigt på Umeås gator=)
  GODMORGON! hoppas din dag blir bra idag,njut av den vita snön,njut av att du har ett jobb att gå till, njut av att du har två fina barn som ingen annan än du är mamma till, njut av att du har fina vänner, njut av att du har tak över huvudet,njut av att du kan köpa en glass…..njut! du har mycket fint att njuta över, inte minst dig själv som bestämt dig att ta tillbaka dig själv…NJUT och ha det sååå bra idag.

 10. appelpaj skriver:

  hej, vad kul att se dig! hur har din dag varit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s