En väldigt fin söndag.

_MG_5612

Det är väl ingen hemlighet att mitt nuvarande livshumör smutsat ner även denna lilla blogg men just idag kändes det så otroligt fint att vakna upp. Tänkte att det här måste jag skriva om ikväll, sagt och gjort!

_MG_5618

Klockan väldigt tidigt nånting vaknade jag av mig själv dels för att jag hade drömt härliga drömmar om att tex kunna flyga mm, men också för att det var ljust och alldeles kritvitt ute. Jag vaknade med ett pirr som gjorde att det var helt omöjligt att somna om och det var inte igår den känslan vann humörkriget så att säga. Med denna nyvunna livspepp gick jag upp och gjorde kaffe och satte mig i sängen och läste tills min ena unge vaknade. HALLÅ SÅ SJUKT HÄRLIGT

_MG_5602

Sen slog vi in lite julklappar, pratade om jultomten(mina barn har just nu en väldigt politiskt diskussion om just detta, de vill att nissarna ska starta fackförbund och strejka, de har även tillsammans med sina kusiner skrivit ett brev till tomten och tackat vänligt men bestämt nej till att han ska komma förbi på julafton). Sen åkte vi till ett råfint ställe och kollade ut över ett snötäckt Umeå och passade även på att åka skrana, sen förbi min syster på lite fika och sen till bonusfamiljen och käkade julmiddag. En viss person fick även en kettlebell i julklapp så här ska det byggas starka armar och ben(eller vad man nu tränar med en sån).

Bra dag m.a.o.
sov gott
T

Detta inlägg publicerades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till En väldigt fin söndag.

  1. Rebecka skriver:

    Dina barn verkar vara så fantastiska personer!

  2. Johanna skriver:

    Ok jag måste säga det igen. Jag älskar din blogg, sättet du skriver på och dina vackra foton. Och så vill jag önska dig en riktigt fin jul.

  3. fridasofias skriver:

    Önskar er många goda dagar med den känslan 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s